Nederlandse Vereniging Botanische Tuinen

titel

Wanneer

Botanische Tuin TU Delft

Goede voeding en een goed spijsverteringsproces worden in de Ayurveda beschouwd als één van de allerbelangrijkste fundamenten van onze gezondheid. Functioneert onze spijsvertering niet goed, dan worden ook ons lichaam, cellen, weefsels en de diepere transformatieprocessen niet goed gevoed en kunnen er allerlei ziekten ontstaan. Jezelf kennen en vervolgens eten en leven volgens jouw constitutie is essentieel voor een gezonde levensstijl.

Deelnemers kunnen tijdens de lezing een gerecht proeven (in de Ayurveda wordt aanbevolen in de middag de grootste maaltijd te gebruiken).

Over Simone Deege
Na 33 jaar als kok te hebben gewerkt in verschillende  horecabedrijven, lieten mijn handen weten dat het vak van kok ten einde was. Door yoga en meditatie was ik in aanraking gekomen met een andere manier van leven, waar Ayurvedische voeding deel van uit maakt. Omdat voeding een belangrijk onderdeel van mijn leven is, ben ik me in de Ayurvedische voeding gaan verdiepen en heb ik vorig jaar de opleiding Ayurvedisch voedingscoach afgerond. De kennis die ik hierbij heb opgedaan is voor mij een prachtige aanvulling op mijn ervaring als kok en sluit helemaal aan bij mijn manier van leven. Graag wil ik deze kennis delen.

  • Docent: Simone Deege
  • Taal: Nederlands
  • Prijs: 15,- euro (inclusief recept en proeverij)
  • Max. aantal:8 deelnemers
  • Opgeven via: simoneskookworkshop@gmail.com
Naar agenda overzicht