Nederlandse Vereniging Botanische Tuinen

titel

Wanneer

Nationaal Bomenmuseum Gimborn

Beweging

Natuur en water zijn continu in beweging; een eigenschap die zij met ons mensen delen. Elf professionele hedendaagse kunstenaars hebben zich door deze continue beweging laten inspireren en er Land Art kunst van gemaakt. Al reagerend op de (natuurlijke), bewegende omgeving en ter plekke opgebouwd. Grote werken van zeer diverse materialen en unieke verhalen. De deelnemende kunstenaars zijn: Lidwina Charpentier, Peggy Eras, Jan Everwijn, Hedy Hempe, Peter Huibers, Chiel Kuijl, Natasja van der Meer, Hester Pilz, Johan Sietzema, Jos Smink, Gonda van der Zwaag.

De kunstwerken zijn speciaal voor deze buiten tentoonstelling gemaakt. Met deze expositie sluiten we aan bij het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed 2018.

Dagelijks open van 9.00 – 19.00 uur. De entree van het Bomenmuseum bedraagt € 6,00 per persoon vanaf 16 jaar. Jaarkaarthouders van het Bomenmuseum en kinderen t/m 15 jaar hebben gratis toegang.  Bij het Bomenmuseum is de museumkaart niet te gebruiken, bij het Waterliniemuseum Fort bij Vechten wel.

Naar agenda overzicht