Nederlandse Vereniging Botanische Tuinen

titel

Wanneer

Trompenburg Tuinen en Arboretum

Natuurlijk volgen we alle RIVM-richtlijnen om een veilige editie neer te zetten. Zo dineer je aan knusse losse tafeltjes met je eigen gezelschap. Ook de wandeling door de tuinen leiden we in goede banen. En we zetten deze keer geen tent op, maar zitten daadwerkelijk midden in de tuin, met enkel een tafel en parasol. Dichterbij de tuin eten kan eigenlijk niet, op het allermooiste terras van de stad!

Over menu:

  • Menu is altijd geheim
  • Dieetwensen & allergieen houden we rekening mee, kun je aangeven bij bestellen
  • Inbegrepen bij tickets is amuse(s), vier gangen diner, welkomstdrank, koffie/thee. Overige drank is op rekening voor de avond zelf. 

 

Over Corona:

De afgelopen weken hebben we goed gebruikt om een veilig en gezellig concept te ontwikkelen. Zo kunnen we deze zomer alsnog een fantastische avond organiseren. Omdat wij elke editie speciaal voor de gelegenheid opzetten, hebben we veel mogelijkheden om corona-proof in te richten. Van binnenkomst tot aan het dessert zorgen we voor een veilige setting, terwijl jij heerlijk geniet. We zijn ontzettend blij dat de regelgeving nu ruimte biedt voor horeca om weer open te gaan en daarom nodigen we jullie graag uit. We verwachten het niet, maar mocht later toch blijken dat een landelijke verscherping van de maatregelen nodig is, dan blijft je ticket gewoon geldig. We volgen daarvoor het ‘Bewaar je ticket, geniet later..‘ beleid van bijna alle culturele instellingen in Nederland.

 

Info:

  • Starttijd: (circa) 18.00/18.30 - Eindtijd: (circa) 22.30
  • Precieze tijden worden gecommuniceerd met een infomail die ook op de site www.maaltuin.nl komt te staan. 
  • € 59,95 voor een diner bij De Maaltuin met welkomstdrank, amuse, 4-gangen, koffie/thee en een avond vol muziek en beleving

 

Klik hier om tickets te kopen!

Naar agenda overzicht